Кармазін наполягатиме на знятті Податкового кодексу з розгляду парламенту

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 3.09.2010 09:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11314

Народний депутат України Юрій Кармазін запропонував Верховній Раді повернути проект Податкового кодексу України Кабінету Міністрів на доопрацювання.

Про це повідомила прес-служба нардепа.

Карамазін, зазначив, що низька якість підготовленого проекту Податкового кодексу України призвела до різкої критики проекту не тільки зі сторони різних суспільних груп, але й зі сторони більшості представників усіх, без виключення, фракцій Верховної Ради України.

Як відомо 17.06.2010 Верховною Радою було прийнято в першому читанні проект Податкового кодексу України, проте, відповідно до Постанови Верховної Ради України № 2454-VI його було передано Уряду для офіційного оприлюднення та узагальнення результатів всенародного обговорення.

Кармазін акцентує увагу урядовців на те, що вказаною постановою рекомендовано Уряду розробити проект закону про Державний бюджет України на наступний рік на основі нових Податкового та Бюджетного кодексів України, що взагалі є нереальним й неприпустимим.

Саме з міркувань недопущення розробки антиконституційного проекту закону про Державний бюджет України на наступний рік Кармазін запропонував Верховній Раді скасувати прийняття проекту Податкового кодексу України в першому читанні та повернути його Кабінету Міністрів України на доопрацювання.

«Необхідність повернення проекту Податкового кодексу України на доопрацювання Уряду викликане, насамперед, недостатнім якісним рівнем підготовленого проекту, що підтверджується справжнім шквалом обурення зі сторони громадян, а також тим, що до проекту, який було прийнято під час 1 читання, 144 народними депутатами України було внесено більш ніж 8356 поправок, а під час обговорення ще більш ніж 5000 пропозицій» - наголосив Кармазін.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.