Агітки і життя. Влада Криму вимагає рекламувати ПР на халяву

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 3.09.2010 19:49 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11324

У Криму місцеві виконкоми в наказовому порядку вимагають безкоштовно розміщувати рекламу Партії регіонів.

Напередодні виборів місцева влада Криму вимагає від операторів зовнішньої реклами безкоштовно ставити білборди з рекламою Партії регіонів. Про це говориться в повідомленні Асоціації зовнішньої реклами.

У повідомленні говориться, що за останні 2 тижні в асоціацію надійшла маса скарг від операторів зовнішньої реклами в Криму.

"Суть скарг зводиться до того, що місцеві виконкоми в наказовому порядку вимагають безкоштовно, тобто за 1 гривню за документами, розміщувати рекламу Партії регіонів", - говориться в повідомленні.

Оператори стверджують, що подібна практика була і раніше, однак перед місцевими виборами чиновники посилили тиск, бажаючи догодити вищій владі.

Асоціація зовнішньої реклами має намір звернутися до Держкомпідприємництва та органи прокуратури з проханням перевірити факти.

Також учасники ринку просять Адміністрацію президента і Кабмін захистити малий та середній рекламний бізнес від подібних дій.

Нагадаємо, в червні Асоціація зовнішньої реклами звинуватила комунальне підприємство "Київреклама" в незаконному вимозі демонтувати рекламу біля палацу "Україна" у зв'язку з виступом там Януковича.

Вибори до місцевих органів влади призначені на 31 жовтня. Виборча кампанія починається наступного 11 вересня.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.