Кандидатів на місцеві вибори можна буде висувати майже тиждень

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 3.09.2010 21:21 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11327

Висування кандидатів у депутати місцевих рад, а також на посаду сільського, селищного, міського голови почнеться з 27 вересня й триватиме до 2 жовтня.

Це передбачено календарним планом основних організаційних заходів щодо підготовки й проведення місцевих виборів 31 жовтня, що був затверджений Центральною виборчою комісією на засіданні у п'ятницю.

Відповідно до календарного плану, вже з 4 вересня відповідні місцеві партійні організації, які беруть участь у виборах, можуть подавати подання про включення своїх представників до складу обласних, районних і міських рад.

Процес подачі подань триватиме до 11 вересня включно.

ЦВК має сформувати склад обласних, районних, міських територіальних виборчих комісій протягом 5 днів - з 11 до 15 вересня включно.

Голова ЦВК Володимир Шаповал заявив, що повний текст календарного плану буде розміщений на сайті Центрвиборчкому найближчим часом.

ЦВК також затвердив порядок жеребкування для включення членів до складу виборчої комісії Автономної республіки Крим. Відповідно до календарного плану, склад виборчкому Криму має бути затверджений не пізніше, ніж за 53 дні до дня виборів, тобто до 7 вересня включно.

Крім того, Центрвиборчком затвердив технічне завдання на створення інформаційно-аналітичної системи "Місцеві вибори".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.