Любіть сюрпризи: виявляється що дербюджета ще немає...

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 9.10.2006 19:29 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1133

Голова Бюджетного комітету Володимир Макєєнко вважає передчасним оцінювати проект бюджету на 2007 рік.

“Як на мою думку, передчасно давати будь-які коментарі з проекту бюджету. Бо ще немає навіть остаточної чорнетки цього документа”, цитує його прес-служба Партії регіонів.

За його словами, ні депутати Верховної Ради, ні президент ще не бачили проекту бюджету.

“Він лише готується до першого читання, яке відбудеться десь наприкінці жовтня. Йде робочий процес. Бюджетний комітет тільки закінчив збір і почав опрацювання та обговорення всіх матеріалів і пропозицій до проекту бюджету, внесеного Мінфіном на перше читання”, - зазначив депутат.

“Ось коли проект бюджету буде представлений депутатам, тоді можна буде щось обговорювати по суті: які особливості проекту бюджету, його сильні і слабкі сторони. А зараз давати коментарі поки зарано”, - додав Макєєнко.


“Що ж до безпідставних тверджень про, начебто, заплановане у проекті бюджету скорочення допомоги при народженні дитини, то прем'єр-міністр Віктор Янукович чітко сказав, що цього не буде. Усі соціальні зобов'язання будуть виконані”, - наголосив голова комітету.

Цікаво, а що ж тоді так жваво обговорбвали народні депутати на пленарному засіданні і про що доповідав перший-віце-прем'єр Микола Азаров? А головне, що прийняв до розгляду парламент? Що, перед тим, ухвалював уряд?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.