Нардепи не бачили проекту Податкового кодексу і мають сумнів, що він є

Автор/джерело -  © РБК-Україна



Дата публiкацiї - 6.09.2010 12:31 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11340

Голова комітету ВР з питань податкової і митної політики Сергій Терьохін вимагає надати проект Податкового кодексу нардепам завтра перед засіданням парламенту.

Про це він заявив під час погоджувальної ради.

Нардеп стверджує, що тексту нового Податкового кодексу «не існує в природі».

«Я нагадую, що текст Податкового кодексу відповідно до ухвали ВР повинен бути наданий до 5 вересня. Якщо він і існує (текст Податкового кодексу), то завтра, будь ласка, на столи реєстрації роздайте нардепам цей текст, щоб вони подивилися на ті перли, які виникли на підставі т.з. «всенародного обговорення», - сказав Терьохін.

Він звернувся до Володимира Литвина з вимогою на підставі інформації Кабміну про стан підготовки Податкового кодексу, ухвалити рішення про пошук винних в тому, що опублікований в «Урядовому кур'єрі» текст Податкового кодексу був підробленим і сфальсифікованим, а також з'ясувати всі обставини, чому були зірвані терміни подачі проекту Податкового кодексу в парламентський Комітет.

Між тим, перший віце-прем'єр-міністр Андрій Клюєв стверджує, що текст Податкового кодексу існує і завтра на пленарному засіданні ВР він буде наданий нардепам для розгляду.

В свою чергу Партія регіонів пропонує заслухати інформацію Кабміну у парламенті щодо підготовки Податкового кодексу.

Про це заявив глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов під час погоджувальної ради ВР.

«Завтра ми можемо заслухати інформацію Кабміну про те, які були напрацювання зроблені в частині підготовки Податкового кодексу, щоб потім визначитися, як ми голосуватимемо за нього у ВР», - сказав Єфремов.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.