Президент Янукович хоче від однопартійців неможливого - чесних виборів

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 7.09.2010 11:28 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11352

Президент України Віктор Янукович заявляє, що зацікавлений щоб місцеві вибори в Україні пройшли прозоро і чесно.

Про це глава держави сказав під час відкриття сьомої сесії парламенту шостого скликання.

Він наголосив: «я як ніхто зацікавлений в тому, щоб вони (вибори до місцевих рад 31 жовтня – УНІАН) пройшли прозоро і чесно». За його словами, «якщо ми це з вами спільно зробимо, то ми зробимо спільний черговий крок по розбудові демократичної держави».

Янукович підкреслив, що в наступному році Україна святкуватиме 20-річчя своєї незалежності. За його словами, важливо, щоб наступний рік став «роком єднання нашої країни, щоб наші кроки були спрямовані на те - український народ живе спільно під єдиним дахом сильної країни, якою ми будемо пишатися”.

Від “Аратти”: можемо нагадати панові Президенту, що авторм закону про місцеві вибори, який, на думку багатьох українських і західних експертів створює мотивації до фальсифікацій і зловживань, є глава парламентської фракції ПР Олександр Єфремов.

Отже, чи зможе Янукович утримати своїх однопартійців від спокуси? - питання риторичне. Проте, ми, враховучи, що Президент не заветував зазначений закон, вважаємо його заяви про чесні вибори традиційним проявом лицемірства.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.