Міліція не пускає нардепів від опозиції до парламенту?

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 7.09.2010 12:00 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11354

БЮТ заявляє, що будівля Верховної Ради заблокована.

Про це заявив БЮТівець Олег Ляшко з трибуни парламенту.

"Я звертаюся до вас, Володимире Михайловичу Литвин, дати команду міністру внутрішніх справ зняти блокаду Верховної Ради", - сказав він.

"Тисячі людей, які приїхали в Київ для того, щоб, відповідно до Конституції, висловити свою незгоду з діями нинішньої влади, позбавлені такої можливості", - зазначив депутат.

"Партія регіонів має можливість свої палатки прямо біля парламенту виставити. Представники інших політичних сил такої можливості позбавлені", - наголосив Ляшко.

За його словами, "депутати від опозиції не можуть пройти до стін парламенту, бо представники міліції перевіряють посвідчення". "Якщо від опозиції - не пропускають до парламенту", - заявив БЮТівець.

"У нас поліцейська держава? Це сьогодні початок політичного сезону і демонстрація сили?", - запитав Ляшко.

За його словами, БЮТ наполягає на першочерговому розгляді питання щодо мораторію на підвищення цін на газ, на підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги і на підвищення пенсійного віку.

Спікер парламенту Литвин, після виступу Ляшка дав доручення Секретаріату перевірити інформацію та вжити заходів для припинення порушень законодавства.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.