Вибори і стрелянина. Підстрелили чергового депутата місцевої ради

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 8.09.2010 14:16 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11368

Вранці 8 вересня невідомий підстрелив 28-річного депутата Київської обласної ради. Він отримав вогнепальне поранення ніг.

Зранку 8 вересня у місті Бориспіль на Київщині невідомий вистрелив у ноги 28-річному депутату Київської обласної ради.

Постраждалого з вогнепальним дробовим пораненням ніг було доставлено до приймального відділення центральної районної лікарні, повідомила прес-служба МВС.

Як з'ясувалося, вказане поранення чоловікові в місті Бориспіль з невстановленої зброї завдав невідомий.

Наразі обставини події з'ясовуються. Триває слідство. До якої політичної сили належав депутат, не повідомляється. Але відомо, що він також обіймав посаду голови правління одного з акціонерних товариств.

Варто зазначити, що це не перший випадок нападу на регіонального депутата, причому частіше закінчуються вони смертельно.

Так, минулого тижня біля Львова вбили депутата-опозиціонера, представника Пустомитівської районної ради Ярослава Федину. Депутата знайшли мертвим на подвір'ї, його руки була замотані скотчем, він лежав обличчям до землі. Сусіди бачили, як зі двору виходили троє осіб.

А наприкінці червня у Криму з автомата розстріляли депутата Сакської районної ради, голову Новофедорівської селищної ради, представника партії "Наша Україна" Олега Колодяжного.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.