Москаль просить звільнити кримський парламент від громадянина Ізраїлю

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 10.10.2006 12:37 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1138

Постійний представник Президента в Криму Геннадій Москаль звернувся до Верховної Ради Криму з проханням достроково позбавити депутатських повноважень розшукуваного Інтерполом Рувіма Аронова.

Своє прохання постпред пояснив тим, що постійне місце проживання Аронова – в Ізраїлі, куди, за інформацією правоохоронних органів цієї країни, Аронов іммігрував 22 листопада 1994 року.

Крім того прес-служба Москаля повідомила, що Аронов є власником ізраїльського паспорта № 259398.

Прес-служба також повідомила, з посиланням на правоохоронні органи Ізраїлю, що за станом на 1 жовтня 2006 року Аронов перебував на території цієї країни.

Як повідомлялося, в середині вересня Ізраїль підтвердив, що розшукуваний Інтерполом депутат Верховної Ради Криму, комерційний директор футбольного клубу “Таврія” Рувім Аронов є громадянином цієї країни.

30 серпня за запитом департаменту кримінального розшуку Міністерства внутрішніх справ Аронов був оголошений в міжнародний розшук.

У вересні на запит МВС і Ізраїлю надійшла інформація, що Аронов з 1994 року є громадянином Ізраїлю, таким чином, Аронов, балотуючись в депутати Ради Криму, завідомо неточну інформацію про своє громадянство.

У серпні МВС оголосило в розшук Аронова за підозрою в причетності до злочинного угрупування “Башмаки”.

У грудні 2003 року співробітники міліції затримали 7 членів організованого злочинного угрупування “Башмаки” в Криму.

В середині 90-х на території Криму активно діяли 3 великих організованих злочинних формування: “Башмаки” чисельністю близько 140 осіб, “Сейлем” - близько 300 осіб, угрупування “Імдат” –трохи більше 30 “бійців”.

Рувіма Аронова обрано до Верховної Ради АР Крим за списками блоку Куніцмна.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.