Комуністи руйнують міф про правлячу коаліцію однодумців

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 9.09.2010 13:30 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11385

Нардеп-комуніст заявив, що Віктор Янукович поставив завдання:“пройтися донецьким катком під автономією Криму”. Сьогодні ніхто, окрім Партії регіонів, не має можливості донести свою позицію до виборців у Криму.

Про це заявив депутат від КПУ Леонід Грач.

"Янукович поставив завдання пройтися донецьким катком під автономією Криму", - сказав він.

"Він (Янукович) поставив туди свого посильного, Василя Джарти (главу кримського уряду), який своїми методами, з інших звичаїв взятими, адміністративними кадровими, йде по трупах. У той же час соцопитування дають регіоналам підтримку в Криму близько 20%", - заявив комуніст.

За його словами, ПР також повністю перекрила інформаційний простір Криму, крім того, на місцевому рівні були організовані провокації.

Грач також незадоволений політикою ПР щодо кримських татар і Меджлісу.

"Я, м'яко кажучи, не прихильник Меджлісу, однак я розумію, що в Криму живуть 200 тисяч кримських татар, і треба думати про найгостріші міжнаціональні відносини, які все загострюються і загострюються. Меджліс подав у виборчком трьох своїх людей, ... проте їх завернули, вказавши на неправильне оформлення документів", - зазначив Грач.

Комуніст наголосив, що регіонали "порушують права усіх - і комуністів, і татар, і росіян, які були і є ще в складі блоку "За Януковича!".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.