Заукраїнці назвали, хто позбавив киян права влади у місті

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 9.09.2010 18:23 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11394

Позбавлення киян права на місцеве самоврядування стало можливим «завдяки» зраді депутатів БЮТ, Блоку Кличка та Блоку Катеринчука.

Про це в коментарі прес-службі партії заявив заступник голови партії «За Україну!», голова Київської міської організації Юрій Зубко.

«Сьогоднішнє голосування Київради про скасування райрад остаточно зруйнувало місцеве самоврядування в столиці. Київ, який мав історичні традиції самоврядування, мав Магдебурзьке право, тепер опинився в ситуації, коли без згоди територіальної громади представники Партії регіонів з Єнакієво та Макіївки зможуть призначатися на ключові посади голів райдержадміністрацій».- сказав Зубко.

«Громада Києва тепер не матиме жодної можливості контролювати діяльність виконавчої влади в столиці», - сказав лідер столичних заукраїнців.

Він зауважив, що позиція Блоку Черновецького, Партії регіонів та Блоку Литвина щодо скасування районних в місті Києві рад була зрозуміла з самого початку. «Депутати Черновецького займаються лише вирішенням питання як не загриміти за грати, Партія регіонів займається повною узурпацією влади в столиці, а Блок Литвина підспівує їм», - стверджує Зубко.

«Рішення про скасування районних в Києві рад стало можливим «завдяки» зрадникам з фракції Блоку Тимошенко, більшість складу якої проголосувало за це, та «завдяки» фракціям Блоку Кличка та Миколи Катеринчука, які в повному складі підтримали це ганебне рішення», - зауважив голова Київської міської організації партії «За Україну!».

«Кияни повинні поіменно знати тих депутатів, які позбавили їх права на місцеве самоврядування», - переконаий Зубко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.