Предиденти Янукович і Медвєдєв покаталися на “Побєдах”

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 17.09.2010 15:53 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11452

Президенти України та Російської Федерації Віктор Янукович і Дмітрій Медвєдєв поспілкувалися у населеному пункті Хомутівка з учасниками Міжнародного автопробігу, присвяченого 100-річчю першого автопробігу Санкт-Петербург – Москва – Київ.

Учасники автопробігу вручили главам держав предмети екіпіровки, зокрема, куртки, а також пам’ятні сувеніри у вигляді торпеди автомобілю «Побєда». Вони також розповіли президентам історію автопробігу, що відбувся 100 років тому, а також про те, яким був їхній шлях від Санкт-Петербургу до Хомутівки, повідомила прес-служба АП.

Юні інспектори ДАІ нагадали Януковичу і Медвєдєву правила дорожнього руху та подарували їм буклети з корисними порадами для водіїв.

Після цього глави держав на двох автомобілях «Побєда» вирушили на чолі автоколони з населеного пункту Хомутівка до м. Глухів на Сумщині.

У Глухові президенти відвідають Спасо-Преображенський Собор, візьмуть участь у церемонії покладання вінків до меморіалу воїнам, які загинули в роки Великої Вітчизняної війни, поспілкуються з журналістами та оглянуть сучасні і ретроавтомобілі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.