Тимошенко повідомила, що СБУ переслідує Турчинова

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 17.09.2010 17:12 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11455

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявляє про подальше посилення тиску силових структур, підпорядкованих Президенту України Віктору Януковичу, та політичне переслідування її першого заступника, екс-Першого віце-прем’єр-міністра Олександра Турчинова.

"Уже сьогодні з середини дня почали тероризувати Турчинова і затягувати його в Службу безпеки України без будь-яких на те підстав, тому що все, що Турчинов міг повідомити Службі безпеки України по всім справам, він вже повідомив, і сьогоднішній спонтанний його виклик дає можливість оцінити, як діє сьогодні Служба безпеки України", - сказала Тимошенко сьогодні на прес-конференції в Києві.

За її словами, СБУ не лише розшукує Турчинова, але й чинить тиск на його найближче оточення.

"Його шукають по всім можливим і не можливим місцям, де він може знаходитись, і, власне, тероризують всіх людей, які з ним або працюють, або живуть", - додала вона.

Тимошенко повідомила, що зараз Турчинов знаходиться у відрядженні.

"Сьогодні Турчинов знаходиться у відрядженні, і тому так сталося, що він не може задовольнити такі сіюмінутні потреби Служби безпеки України. Але я переконана, що Турчинов всі роз’яснення, які потрібно, Службі безпеки вже дав, і йому додати до цього нема чого", - пояснила лідер партії.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.