Невловимий Турчинов. Хорошковський публічно попросив адресу

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 17.09.2010 17:30 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11456

Голова СБУ Валерій Хорошковський просить колишнього першого віце-прем`єр-міністра України Олександра Турчинова повідомити точну адресу проживання для вручення повістки на повторний допит.

Про це Хорошковський повідомив сьогодні на брифінгу у Києві.

«Так, дійсно у момент першого допиту було запропоновано пану Турчинову вказати ту адресу, де він фактично проживає і бере свою пошту. На жаль, спроби вручити повістку на повторний допит не дають результату і наші співробітники мають об’їжджати усі можливі місця, де він може знаходитись», - сказав Хорошковський.

Він підкреслив, що в цьому немає «політичного терору».

Як повідомлялося раніше, 8 вересня Турчинов як свідок був на допиті в СБУ у зв’язку зі справою компанії «РосУкрЕнерго».

Сьогодні, 17 вересня, лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявила, що співробітники Служби безпеки України розшукують Турчинова, тероризуючи його колег і родичів. Вона повідомила, що Турчинов у даний час перебуває у відрядженні, і все, що міг він розповісти СБУ, він уже розповів і додати йому нічого.

Довідка. У справі “РосУкрЕнерго” нині під вартою перебувають двоє високопосадовців, які працювали у попередньому уряді Тимошенко – колишній перший заступник голови НАК «Нафтогаз України» Ігор Діденко та екс-начальник Державної митниці Анатолій Макаренко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.