Корбан думає, що вбити хотіли саме його

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 20.09.2010 11:10 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11467

Голова наглядової ради компанії Славутич-Капітал Геннадій Корбан в інтерв’ю кореспонденту Коммерсантъ-Украина відновив картину замаху на себе і своїх ділових партнерів.

Він також дав зрозуміти, що знає, хто стоїть за цим вибухом.

"Коли це сталося, ми втрьох перебували в ресторані Pepperoni - вели ділові переговори. За столом були я, Геннадій Аксельрод і Олег Левін, ми чекали свого замовлення. Вибух був спрямованої дії. Нам просто пощастило, що вибухова хвиля пройшла трохи повз. У мене обпечена тільки половина обличчя, а з правого боку згоріло волосся ", - заявив газеті Корбан.

Бізнесмен упевнений, що вибух був замахом на вбивство. "Позаду мене перебувала алюмінієва рама, яку винесло в інше приміщення. Тому, якщо б я сидів на 20 см ближче до місця вибуху, то з моєю головою сталося б те саме, що і з рамою. Те ж саме було б і з Аксельродом. Він сидів посередині дивана, але якщо б сидів скраю, щось вибухнуло б прямо під ним. Левін перебував трохи далі, і його відкинуло вибухом, але він постраждав менше за нас. Я впевнений - це був замах на вбивство. Причому заряд був достатній, щоб позбавити життя ", - додав він.

На запитання про те, кого організатори вибуху хотіли вбити, Корбан заявив: "Я вважаю, що вчинили замах на мене. Бізнес Аксельрода досить мирний і творчий - він будує торгові центри. Левін, як я вже говорив, постраждав менше за інших".

Видання поцікавилося у бізнесмена, які у нього є версії того, що трапилося. "Висувати версії зараз не дуже коректно. Тому що, якщо я це зроблю, знову почнуться суди з газетою тієї людини, яка найбільше зацікавлений у моїй смерті. Нехай про версії говорять правоохоронні органи", - зазначив Корбан.

Він також заявив, що цей вибух ніяк не пов'язаний з замахом, вчиненим у 2006 році. Корбан також спростував інформацію про те, що замах на нього став наслідком "небажання групи Приват продати за низькою ціною Укртатнафту представникам донецького бізнесу".

"Це неправда. Таких пропозицій не надходило. Більше того, мені взагалі не робили пропозицій продати будь-який бізнес. На мою адресу також не надходило ніяких погроз", - додав він.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.