Мати вбитого владою журналіста просить політиканів не піаритися на трагедії

Автор/джерело -  © DW



Дата публiкацiї - 20.09.2010 11:22 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11468

Мати журналіста Георгія Гонгадзе закликала політиків не «піаритися» і не виносити на всенародне обговорення її матеріальне становище, а звернути краще увагу на розслідування справи її сина.

Так Леся Гонгадзе відреагувала на озвучену в ЗМІ пропозицію бізнесмена, члена Партії регіонів Рената Ахметова купити для неї квартиру. Пропозицію озвучила заступник голови Адміністрації президента України Ганна Герман в ефірі одного із телеканалів у п’ятницю, зазначивши, що про складне матеріальне становище матері Гонгадзе бізнесмен довідався від неї.

Прес-секретар бізнесмена і народного депутата Рената Ахметова Олена Довженко підтвердила Deutsche Welle, що така пропозиція була, нині вона залишається актуальною і відпрацьовуються робочі моменти.

Передвиборча щедрість

«Питання квартири, матеріальна допомога чи інші коштовні подарунки для мене нині не актуальні, - заявила в інтерв’ю Deutsche Welle Леся Гонгадзе. - Пріоритетом для мене є справа з розслідування вбивства мого сина, а не те, де я живу і який у мене туалет. Тому я змушена відмовити добрим намірам бізнесмена Рената Ахметова, хоча особисто він мені цього й не пропонував», - каже мати журналіста.

Такі пропозиції надходять часто, зізнається Гонгадзе, особливо перед виборами.

Ще у 2005 році мати відмовилася від аналогічної пропозиції Леоніда Черновецького щодо нового помешкання.

«Перед цими президентськими виборами мені пропонували відкрити рахунок у банку на чималу суму в іноземній валюті, від чого я відмовилася. У цій ситуації для мене це неважливо. Я постійно наголошую, що не хочу, аби політики використовували моє становище», - каже Леся Гонгадзе.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.