Нардепи цього тижня матимуть змогу на власні очі побачити проект Податкового кодексу

Автор/джерело -  © РБК-Україна



Дата публiкацiї - 20.09.2010 12:55 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11471

Кабмін України на поточному тижні подасть у Верховну Раду проект Податкового кодексу.

Про це під час засідання погоджувальної ради повідомив глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

"На цьому тижні Кабінет міністрів остаточно закінчить розглядати питання про підготовку Податкового кодексу, і він буде поданий у Верховну Раду, тому ми просимо в рамках регламенту розглянути цей документ в комітеті", - сказав він.

За словами Єфремова, необхідно якнайшвидше прийняти Податковий кодекс, щоб на його базі прийняти бюджет на 2011 р. "І ми хочемо, щоб бюджет був прийнятий на початку грудня, а не в кінці, щоб місцеві ради на своєму рівні могли прийняти бюджети до початку Нового року", - додав він.

При цьому спікер ВР Володимир Литвин попросив Кабмін "допомогти Верховній Раді і забезпечити тираж проекту Податкового кодексу".

Єфремов також заявив, що Партія регіонів вимагає 21 вересня внести до порядку денного парламенту і розглянути законопроект про реєстр виборців.

Він пояснив, що даний законопроект мав бути розглянутий під час минулого пленарного тижня, проте не був обговорений в залі через перешкоди роботи ВР.

«Ми згодні з тим порядком денним, який запропонований спікером парламенту. Єдине, ми хочемо, щоб питання про реєстр виборців у вівторок було розглянуте і поставлене на голосування в другому читанні», - сказав він.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.