Індійці інвестують в Український туризм $50 млн.

Автор/джерело -  © Ринок.biz



Дата публiкацiї - 10.10.2006 22:14 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1148

Найближчими роками індійська компанія Jaina compani інвестує в розвиток української туристичної галузі України близько $50 млн. Кошти планується спрямувати на облаштування «Соснового spa-курорту «Буймерівка 1936» в Сумській області та будівництво в Києві гольф-клубу.

«Сосновий spa-курорт «Буймерівка 1936»

За словами президента компанії Jaina compani Джаіна Майанка, створення гольф-клубу матиме важливе значення для країни, так як гольф-клуб став би добрим прикладом «привернути увагу». Він також додав, що зараз освоєно лише третина коштів, розрахованих на розвиток курорту «Буймерівка 1936».

В свою чергу проект-менеджер «Соснового spa-курорту «Буймерівка 1936» Андрій Скіп’ян зазначив, що в цілому в плани індійської компанії входить мати як мінімум по одному такому об’єкту в кожній області. «Зокрема ми зараз розглядаємо можливість відкриття аналогічного курорту в Нових Санжарах Полтавської області», - розповів він.

«Буймерівка» - пілотний проект. В подальшому ми плануємо створити мережу таких курортів. І будемо розглядати будь-які пропозиції від регіонів. Ми розвиватимемо курорти, так як в Україні багато унікальних місць, про які не знають навіть українці», - додав Майанк.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.