Справа Гонгадзе. Льовочкін не вважає Кравченка єдиним замовником вбивства

Автор/джерело -  © Радіо Свобода



Дата публiкацiї - 21.09.2010 17:40 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11482

Глава Адмiнiстрацiї Президента України Сергiй Льовочкiн вважає несправедливим, що замовником убивства журналiста Георгiя Гонгадзе називають лише одну людину – нинi покiйного мiнiстра внутрiшнiх справ України Юрiя Кравченка.

«Я переконаний, що це несправедливо – «повiсити» на когось одного. Але водночас вважаю, що проти тих, кого звинувачують, мають бути вагомi докази. Тому що коли їх немає, можна просто звинуватити мене, вас, що ми теж поряд там були», – сказав Льовочкiн.

При цьому глава Адміністрації Президента висловився проти втручання полiтикiв у розслiдування. «Коли полiтики перестануть втручатися у справу Гонгадзе – це буде найкраще для цiєї справи. I швидше вдасться встановити iстину в цьому питаннi», – наголосив Сергій Льовочкін.

Як повідомлялося раніше, у минулу п'ятницю ГПУ продовжило слідство до 14 грудня цього року. Це рішення належить заступнику Генпрокурора Ренату Кузьміну.

За словами джерела, Кузьмін напередодні отримав письмове доручення від генпрокурора Олександра Медведька прийняти участь у програмі Савіка Шустера та представити офіційну версію слідства.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.