Сьогодні Турчинов вчергове побував на допиті в СБУ

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 22.09.2010 17:21 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11499

Виклики до Служби безпеки України відволікають та не дозволяють ефективно працювати опозиції.

Про це після закінчення чергового допиту в СБУ заявив Перший заступник Голови партії «Батьківщина» Олександр Турчинов, повідомила прес-служба.

«Замість того, щоб проводити нараду з обласними керівниками партії «Батьківщина» стосовно підготовки до місцевих виборів, я був змушений втретє слухати одні й ті ж питання», - сказав він.

На думку Турчинова, такі виклики на допити мають на меті відволікти увагу громадян від тих соціально-економічних проблем, які сьогодні наростають в країні, та «від тієї економічної кризи, яка є вже сьогодні замість покращення життя».

При цьому Турчинов підкреслив, що сьогодні СБУ втягують виключно у переслідування тих людей, які стояли на сторожі інтересів держави.

За його словами, НАК «Нафтогаз», Державна митна служба і Уряд діяли виключно в інтересах країни і у відповідності з угодами, які були підписані з «Газпромом».

На думку Турчинова, необхідно розслідувати, на яких підстав чинна влада передає державний газ своїй компанії – «РосУкрЕнерго».

«На превеликий жаль, СБУ сьогодні працює виключно на клани, які намагаються приватизувати не тільки державний газ, а й всю країну», - резюмував він.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.