Нашоукраїнці покидають уряд проффесіоналів...

Автор/джерело -  © ForUm



Дата публiкацiї - 11.10.2006 15:09 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1150

Члени уряду, які обіймають посади в Кабміні за квотою Президента, а також ті міністри, які належать до фракції “Наша Україна”, висловили готовність подати заяву про відставку у Верховну Раду України.

Про це, в інтерв'ю журналістам повідомив міністр у справах молоді і спорту Юрій Павленко.

За його словами, частина заяв уже підписана цими міністрами і передана керівнику фракції “Наша Україна” Роману Безсмертному. “В даному випадку йдеться не про долю кожного конкретного міністра, а про долю країни і про виконання в повному обсязі Універсалу національної єдності, головний смисл якого дотепер не реалізований, тобто не створена коаліція національної єдності у Верховній Раді”, - сказав Павленко.

На уточнююче питання журналістів, чи можливий варіант розвитку подій, коли частина “нашоукраїнців” в Кабміні напише заяви, а частина – ні, міністр сказав: “В даному випадку йдеться про всіх: або всі, або ніхто”.

Павленко не відповів на питання журналістів, чи написали заяви ті його колеги, які пройшли в уряд за квотою Президента, зазначивши при цьому, що всі вони готові самостійно коментувати свої дії.

Водночас він наголосив, що ще вчора готовність підписати заяву підтвердили всі «оранжеві» міністри.

Павленко підкреслив, що особисто він не тільки висловив готовність написати заяву, але й уже зробив це. “Особисто я написав заяву і передав її керівнику фракції для проведення подальших переговорів про формування коаліції національної єдності”.

Точну кількість написаних на цей момент заяв Павленко не уточнив.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.