Олег Тягнибок: Табачник має бути притягнутий до кримінальної відповідальності

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 23.09.2010 15:31 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11516

Дмитро Табачник має бути притягнутий до кримінальної відповідальності за статтю в якій назвав Західну Україну “печерним заповідником націоналізму”.

Санкція за роздмухування, розпалювання міжнаціональної ворожнечі, ненависть до всього українського, має бути максимальна. Недарма "Свобода" у своєму проекті Конституції вимагає введення смертної кари.

Про це 23 вересня 2010 року у коментарі виданню Gazeta.ua сказав Лідер Всеукраїнського об’єднання "Свобода" Олег Тягнибок.

Олег Тягнибок вважає, що поява статі зумовлена внутрішньою ненавистю до всього українського.

"Подібні вислови, а й дії у нинішнього міністра освіти були постійно. Ця примітивна особа просто ненавидить будь що українське. І дорвавшись до влади, спочатку завдяки президентові Ющенкові, а тепер Януковичу, ця людина виходячи зі свого виховання, зі своїх переконань, враховуючи внутрішню ненависть до всього українського цинічно отримує певне задоволення від подібних заяв і подібних дій. Я маю на увазі розкрадання українських музеїв", - сказав Голова ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

Табачник назвав Західну Україну печерним заповідником націоналізму

Про це йдеться в статті міністра освіти і науки Дмитра Табачника в тижневику "2000".

"Радикальні націоналісти настільки скомпрометували себе під час ющенківської п'ятирічки, що їх повернення у владу в доступній для огляду перспективі, в умовах збереження територіальної і політичної єдності української держави, неможливе", - вважає міністр.

На думку політика, розуміючи, що "ніякі маніпуляції з виборчим законодавством, крім хіба що заборони на участь у виборах всім, хто не розділяє древньоукровських донеандертальских поглядів на політику, історію і культуру народу", не допоможуть, опозиція повільно, але вірно приходить до думки, що вже неможливо правити "від Сяну до Дону".

"Варто спробувати зберегти за собою печерний заповідник націоналізму від Карпат до Збруча. Деякі пропонують ще й Київ прихопити, але найбільш кмітливі розуміють, що не по "Сеньке шапка", - зазначає Табачник.

"Мільйонам втікачів-прибульців з псевдо-П'ємонту просто нічого буде їсти і ніде буде працювати в мегаполісі, якщо з нього підуть офіси донецьких, дніпропетровських, харківських, запорізьких, одеських, кримських та інших компаній", - заявив міністр.

"Окремо взята провінція не в змозі прогодувати і привести в порядок навіть Львів, куди вже їй до Києва", - додав він, цитує його слова Gazeta.ua.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.