Янукович пояснив америкацям що таке справжня демократія

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 24.09.2010 01:38 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11520

Відомий проФФесор, що нині перебуває на посаді Президента України, Віктор Янукович пояснив американській еліті, що таке справжня демократія.

Янукович пояснив американській еліті, що таке “справжня демократія”

Як повідомляє УНІАН, про це він заявив під час зустрічі з представниками американських політичних та ділових кіл, що відбулася вчора у Нью-Йорку під егідою Атлантичної ради США.

В.Янукович наголосив, що «Україна є і буде складовою єдиного демократичного простору у Європі».

«Моя позиція з цього питання чітка і зрозуміла: жодні національні, культурні особливості, жодні політичні міркування не можуть виправдати порушень прав і свобод людини», - наголосив В.Янукович.

Президент України також висловив думку, що присутнім представникам американської еліти буде «цікаво дізнатися», як він розуміє демократію.

«З усіх визначень мені найближче таке: демократія – це стабільно функціонуючі державні інституції, широкі громадянські свободи та справедливість», - пояснив В.Янукович.

На його думку, «держава, в якій порушуються ці принципи, приречена на корупцію, хаос, правове свавілля або авторитаризм».

«З іншого боку, переконаний – основні права людини мають бути нерозривно пов’язані з обов’язком, а свободи – з відповідальністю. Влада повинна діяти прозоро, бути підзвітною громадянам», - резюмував Президент України.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.