Уряд пишається, що майже 800 тисяч сімей українців звернулися по урядову милостиню

Автор/джерело -  © Дзеркало тижня



Дата публiкацiї - 24.09.2010 11:14 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11525

Міністр праці та соціальної політики України Василь Надрага стверджує, що вже більше 792 тисяч сімей звернулися за отриманням субсидій на оплату житлово-комунальних послуг.

«Станом на 24 вересня поточного року за призначенням субсидій звернулися 792 200 сімей, що у три з половиною рази більше, ніж тих, хто отримував житлові субсидії у липні цього року», — сказав Надрага, відповідаючи на відповідне запитання народних депутатів під час ранкового засідання Верховної Ради у п'ятницю, 24 вересня, у Києві, зазначивши при цьому, що кількість жителів, які звертаються за субсидіями, збільшується до початку опалювального сезону.

Експерти прогнозують, що найбільша кількість звернень для отримання субсидій буде спостерігатися у жовтні-листопаді 2010 року.

За словами Надраги, згідно з прогнозами експертів, кількість осіб, які отримують субсидії під час опалювального періоду буде «коливатися від одного до двох з половиною мільйонів сімей або до 9% всіх сімей, що проживають в нашій державі».

Раніше Кабінет міністрів ввів у дію механізм надання субсидій на оплату послуг ЖКГ. Пізніше це рішення було закріплено постановою Верховної Ради.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.