Нардеп Доній запідозрив, що його колега Колесніченко захворів

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 24.09.2010 17:50 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11539

Народний депутат від групи «За Україну!» Олесь Доній вважає поведінку Вадима Колєсніченка неадекватною і пропонує йому пройти психіатричну експертизу.

Про це він сказав, коментуючи звернення Колєснічєнка до СБУ, де той звинувачує організаторів фестивалю «Гайдамака.UA» в ксенофобі, повідомила прес-служба партіїї.

Як відомо – главою оргкомітету та головним режисером фестивалю повстанської та патріотичної пісні «Гайдамака.UA» є Олесь Доній.

«Тут є проблеми не політичного характеру, а прослідковується необхідність психіатричної експертизи. Варто звернутися до психологів, психотерапевтів щодо адекватності Колєсніченка, який робить звинувачення того, що не відбулось», - наголошує депутат.

«В нас на вході на фестиваль висить величезний транспарант з написом: «Заборонено висловлювати гасла нацистського, антисемітського, українофобського і комуністичного характеру. Порушники будуть видворятися з фестивалю», - сказав Олесь Доній.

«Колєсніченко є відомим українофобом. Це людина, яка чітко ненавидить українську історію, українську культуру. Будь-яка згадка про незалежність України у нього викликають якусь незрозумілу лють. Він сприймає дуже боляче те, що Україна здобула незалежність. Може в нього якась психологічна дитяча травма, пов’язана з українцями. Напевно він в дитинстві пережив якусь трагедію чи психологічну травму», - підсумував Олесь Доній.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.