НЛО тривалий час деактивують атомну зброю

Автор/джерело -  © NEWSru



Дата публiкацiї - 28.09.2010 17:14 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11567

Відставні військовослужбовці ВВС США стверджують, що інопланетяни з 1948 року займаються деактивацією ядерних зарядів США і Великобританії.

Сенсаційна заява опублікована на сторінках британської газети The Daily Mail.

Одного разу, стверджують вони, інопланетний літальний апарат навіть приземлився на території однєї з баз Військово-повітряних сил Великобританії. Уряди обох країн ретельно приховують інформацію про ці події.

З цими викриттями виступили шість відставних офіцерів і один колишній призовник. Одін з них, відставний капітан Роберт Салас, сказав: "Ми говоримо про непізнані об'єкти, що літають, відомі як НЛО".

Вперше Салас став свідком підозрілих подій 16 березня 1967 року на базі ВПС Malmstrom в штаті Монтана.

"Я був на чергуванні, коли непізнаний об'єкт прилетів і завис прямо над територією бази. Ракети відключилися - 10 (ядерних) ракет Minuteman. Те ж саме відбулося і у іншому місці за тиждень по тому. У цих об'єктів, звідки б вони не з'явилися, сильний інтерес до наших ракет. Я особисто думаю, що вони не з планети Земля", - розповів він.

Полковник Чарльз Хальт стверджує, що близько 30 років тому бачив НЛО над базою британських ВПС Bentwaters під Іпсвічем. Це одна з небагатьох баз, на яких зберігаються ядерні озброєння. НЛО випускало промені світла у бік бази. Потім Хальт почув по військовому радіозв'язку, що інопланетяни приземлилися в місці зберігання ядерних боєзапасів.

"Я вважаю, що спецслужби як Сполучених Штатів, так і Сполученого Королівства спробували - як тоді, так і зараз - принизити значущість того, що трапилося на базі Bentwaters, використовуючи добре відпрацьовані методи дезинформації", - сказав Хальт.

Останнє втручання інопланетян в роботу баз зберігання ядерної зброї в США відбулося в 2003 році. Ці і інші дані містяться в показаннях свідків 120 відправлених до відставки або на пенсію військовослужбовців, які були зібрані виступаючими.

Відставні військові збираються надати розсекречену інформацію на підтримку своїх заяв. Вони закликають власті підтвердити зібрані відомості.

Прес-конференція, яка повинна відбутися у Вашингтоні, також проллє світло на твердження відставного капітана ВВС США Брюса Фенстермахера. Проходячи службу у складі команди забезпечення безпеки в 1976 році, він побачив НЛО у формі сигари, яке зависло над базою ВВС Francis E. Warren, що в штаті Вайомінг.

Дослідник Роберт Хастінгс, що писав про подію, пояснив, що раніше інопланетяни займалися "простим спостереженням", але попередив, що згодом вони, схоже, почали приділяти деяким питанням пильнішу увагу. Він визнав, що, яким би неймовірним не здавалося це припущення, але все таки він погодиться, що НЛО тривалий час спостерігали за ядерними боєзарядами, а деколи впливали на них.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.