У Львові заарештували голову ТВК

Автор/джерело -  © ZAXID.NET



Дата публiкацiї - 30.09.2010 12:41 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11594

Прокуратура Львівської області порушила кримінальну справу за фактом перешкоджання здійсненню виборчого права підкупом та затримано голову територіальної виборчої комісії

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області

Прокуратура області за матеріалами УСБУ у Львівській області порушила кримінальну справу стосовно голови територіальної виборчої комісії Ігоря Кравчука за фактом перешкоджання здійсненню виборчого права підкупом за ознаками злочину, передбаченого ст. 157 ч.3 КК України.

Підозрюваного затримано і він поміщений в ізолятор тимчасового тримання.

Для розслідування кримінальної справи створена слідчо-оперативна група з числа досвідчених працівників прокуратури області та УСБУ в області.

Хід слідства контролюється керівництвом.

Львівську ТВК очолив представник УНП Щур Микола Васильович, 1984 року народження.

Як зазначила сьогодні, 30 вересня, у коментарі заступник голови Львівської ОДА Ірина Мошура, відповідна постанова є на сайті ЦВК. "На сайті Центральної виборчої комісії така постанова є, тобто представник Української народної партії став головою обласної Територіальної виборчої комісії у Львівській області", - зазначила Ірина Мошура.

Також цю інформацію підтвердив голова Львівської ОДА Василь Горбаль. Він зазначив, що його вчора інформували і СБУ, і прокуратура про затримання голови Львівської ТВК. Також Василь Горбаль додав, що на сайті ТВК є інформація про ротацію ТВК за статтею "втручання у виборчий процес".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.