Свобода інформації по-російські

Автор/джерело -  © Lenta.Ru



Дата публiкацiї - 11.10.2006 21:05 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1160

Російський провайдер припинив надавати послуги громадянам Грузії.

Компанія “ГарантХостРу” повідомила про відмову надавати свої послуги громадянам Грузії. З 3 жовтня 2006 року, окрім того, що компанія призупиняє обслуговування ряду інтернет-сторінок, що належать громадянам Грузії, “ГарантХост” припинив співробітництво з грузинськими фрілансерами і грузинською веб-студією.

У відповідних записах на сторінках блога компанії сказано, що компанія “ГарантХост” “вже не раз підтверджувала свою активну соціальну політика і громадянську позицію” і вводить репресивні міри проти громадян Грузії “в зв"язку з проведенням різкої антиросійської політики”. Це запис викликав широкий резонанс серед відвідувачів блога, які залишили близько двоохсот коментарів з обвинувачинями в неадекватності співробітників фірми і порушенням конституції РФ.

Компанія мусила відреагувати на відклики і розмістити пояснення до свого рішення. Засновники “ГарантХост” заявили, що вони не є націоналістами і відмовили у надані послуг лише кільком клієнтам за ведення активної антиросійської політики.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.