МВС-n-Мельник. Серія друга

Автор/джерело -  © ForUm



Дата публiкацiї - 12.10.2006 16:51 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1164

В Міністерстві внутрішніх справ України вважають, що слідчо-оперативна група на сьогодні зібрала достатньо доказів для затримання і залучення до відповідальності депутата Верховної Ради Криму Олександра Мельника.

Про це повідомив сьогодні перший заступник міністра внутрішніх справ Володимир Євдокімов.

Відповідаючи на запитання, чи достатньо сьогодні за вказівкою Генеральної прокуратури зібрано Міністерством внутрішніх справ доказів для залучення до відповідальності Мельника, він сказав: “На наш погляд, так”.

При цьому Євдокімов підкреслив, що зараз йде процесуальне оформлення всіх необхідних документів.

В той же час, на запитання, чи знаходиться хтось ще під підозрою в здійсненні разом з Мельником злочинів, заступник міністра відповів, що в цьому напрямі також слідчі МВС спільно із слідчими Генпрокуратури збирають необхідні дані. “Я думаю, - відзначив Євдокімов, - що хтось, хто тимчасово зараз не притягується до відповідальності з тієї чи іншої причини, за здійснення злочинів, організацію, взагалі рано чи пізно буде притягнутий (до відповідальності)”.

Як повідомлялося, 29 вересня співробітники міліції в Криму затримали депутата кримського парламенту від “Блоку “За Януковича!” Мельника, який підозрюється в організації вбивства двох місцевих бізнесменів. Його також називають одним з лідерів організованого злочинного угрупування “Сейлем”.

Незабаром Генеральна прокуратура України заявила, що не знайшла в матеріалах кримінальної справи, в якій фігурує Мельник, достатньо доказів, які б свідчили про його вину, і тому вважає недоцільним подальше його утримання під вартою.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.