Підписання більшовицької угоди - символічний акт для тушок

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 4.10.2010 21:10 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11643

Підписання в парламенті представниками коаліції нової угоди про співпрацю, про яке оголосив прем’єр-міністр Микола Азаров, не має ніякого сенсу, оскільки після скасування політреформи за все в країні тепер відповідає персонально Віктор Янукович.

Про це заявив нардеп від «Народної самооборони» Юрій Гримчак, повідомляє прес-служба партії.

Депутат нагадав, що свого часу у «тушок», які допомогли Партії регіонів у формування коаліції, були мрії створити в парламенті свою групу: «Це була спроба самих «тушок» якимось чином об’єднатись для захисту своїх інтересів. Але, наскільки я розумію, з боку «регіоналів» була проста відповідь: «хлопці, ми вас купили, так що сидіть і не гавкайте».

«Сьогоднішнє підписання угоди — це спроба сказати «тушкам», що з ними продовжують співпрацювати, хоча після рішення Конституційного Суду в парламенті не потрібні ні цей договір, ні коаліція, яка вже ні на що не впливає. Сьогоднішнє підписання не вирішує ані проблем країни, ані проблем «тушок». Тому що сьогодні є уряд, він буде функціонувати далі, а вся повнота відповідальності за цей уряд лежить на Президентові, і частково — на Партії регіонів», — вважає Гримчак.

«Підписання цієї угоди треба не стільки для практичного застосування, скільки для PR-картинки на зразок «ми і далі будемо співпрацювати». І це спроба прив’язати в подальшому всіх членів коаліції до провалів, які вже є (подорожчання газу, продуктів харчування та споживчих товарів) та ще будуть у цієї влади: мовляв, «не ми одні відповідаємо за все, що відбувається»!», — зазначив «самооборонець».

«Юридично це підписання ні на що не впливає, оскільки вся повнота влади належить Президенту і тепер за все, що відбувається в усіх гілках влади, відповідає Віктор Федорович Янукович. А все інше — це від лукавого», — резюмував Гримчак.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.