Хроніки вільного вибору. БЮТівці з київської області голодують перед ЦВК

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 5.10.2010 15:55 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11658

Активісти Київської обласної організації партії «Батьківщина» оголосили безстрокове голодування.

Про це сьогодні на прес-конференції повідомив голова фракції БЮТ Київської обласної ради Володимир Подрєзов.

За його словами, такі дії стали наслідком відмови Центральної виборчої комісії зареєструвати легітимні списки кандидатів у депутати від «Батьківщини».

«У такий спосіб ми вимагаємо зареєструвати справжні списик партії «Батьківщина», а не клонів та забезпечити проведення демократичних, прозорих виборів», - наголосив Подрєзов.

«Це протест політичному свавіллю, ганебним правовим порушенням влади та виконавцям політичних замовлень у Мін’юсті, ЦВК, ТВК та судах різних рівнів», - додав він.

За словами депутата, він разом з активістами і керівниками партійних організації Київщини будуть голодувати до того часу, поки фальшиві списки кандидатів у депутати не будуть скасовані.

У свою чергу керівник Києво–Святошинської організації партії «Батьківщина» Сергій Громовий заявив, що вважає дії територіальної виборчої комісії спробою знищити партію «Батьківщина» на Київщині.

За словами учасників прес-конференції, сьогодні активісти партії оголошують безстрокову акцію голодування, а завтра продовжать її під стінками Центральної виборчої комісії.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.