Парламент у блокаді: більшовики намагалися киданути опозицію

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 5.10.2010 18:29 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11663

Фракція "БЮТ-Батьківщина" вимагає першочергового розгляду у Верховній Раді законопроектів, які стосуються питань, що вникли після рішення Конституційного суду.

Про це на брифінгу заявив член фракції «БЮТ-Батьківщина» Сергій Міщенко.

За його словами, опозиція заблокувала парламентську трибуну, щоб привернути увагу до 4 запропонованих нею законопроектів.

«Це створення ТСК стосовно усіх питань, які виникли після ухвали КС, створення ТСК щодо суддів, які винесли неправосудне рішення, а також про недовіру суддям. Також ми вимагаємо хоча б зареєструвати, а потім розглянути постанову про позачергові вибори президента і Верховної Ради 21 березня 2011 року», - сказав він.

За словами Міщенка, провладна білість намагається «махлювати» з порядком легалізації рішення КС у Верховній Раді, підмінюючи комітети і документи.

При цьому Міщенко зазначив, що фракції БЮТ та іншим опозиційним партіям важливо, щоб запропоновані нею питання були включені до порядку денного у найближчу середу.

«Так як зміни до регламенту ще не відбулися, ми хочемо, щоб у цю середу усі питання, які пропонує опозиція, були розглянуті», - сказав він.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.