Регіонали кажуть, що не розуміють дій опозиції

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 5.10.2010 18:41 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11664

Якщо характеризувати ситуацію, що склалася сьогодні у Верховній Раде, то вона виходить за рамки здорового глузду, вважає Голова парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

Про це він сказав на брифінгу у вівторок, 5 жовтня, коментуючи блокування парламентської трибуни представниками фракції БЮТ.

По словами Єфремова, підстав для блокування опозиція не мала, проте удалася до таких дій, не піддаються логічному поясненню.

Коментуючи заяву опозиції про невизнанню вирішення Конституційного Суду, згідно якому внесення змін до Конституції в 2004 році було визнане не відповідним Основному закону, депутат-регіонал відзначив, що така позиція «суперечить не тільки здоровому глузду, вона входить в суперечність із законами».

«Якщо ставиться питання про те, що ми не повинні довіряти суду, зокрема - Конституційному, то, ви вибачите, це окрема гілка влади. І представники Венеціанської комісії, які в ці дні працюють в Україні, дали свій висновок, в якому мовиться, що Верховна Рада не має права втручатися в дії судової гілки влади. І питання, які вони ставлять, суперечать букві, духу Закону і взагалі розумінню роботи має» рацію, - підкреслив Голова фракції Партії регіонів.

Єфремов також заявив, що представники Партії регіонів не розуміють, для чого представники БЮТ блокують парламентську трибуну. «Ми розуміємо, що люди не хочуть, щоб ситуація в державі розвивалася нормально, а сповідають принцип «Чим гірше - тим краще», розуміємо, що ті люди, які знаходяться в залі, не ухвалюють рішення, а ними керують із-за меж цього залу», - уточнив він.

«Тому домовлятися можна з тим, хто ухвалює рішення, а домовлятися з тим, хто виконує рішення, і хто навіть не може чітко озвучити мотиви своїх дій, дуже складно», - резюмував Єфремов.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.