Сьогодні останній день подачі кандидатами документів до ТВК

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 6.10.2010 13:24 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11671

Сьогодні, 6 жовтня, закінчується термін подачі у тервиборчкоми документів для реєстрації кандидатів у депутати як у багатомандатному, так і в одномандатному виборчих округах.

Це передбачено затвердженим Центральною виборчою комісією календарним планом основних організаційних заходів з підготовки та проведення місцевих виборів депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів 31 жовтня.

Згідно з календарним планом, сьогодні також закінчується термін подачі в територіальні виборчі комісії документів для реєстрації кандидатів на посаду сільського, селищного, міського голови.

При цьому місцеві партійні організації можуть до 7 жовтня звернутися до ТВК з повторною заявою про реєстрацію кандидатів у депутати, включених до виборчого списку кандидатів у депутати від своєї організації з виправленими відповідно до вимог Закону документами.

Претенденти в кандидати у депутати, які висуваються у мажоритарних округах, також до 7 жовтня можуть подати до ТВК повторну заяву про реєстрацію з наданням виправлених документів. Ця ж норма і терміни поширюються й на кандидатів у мери, яким було відмовлено в реєстрації через неналежне оформлення документів.

Територіальні виборчі комісії повинні 8 жовтня ухвалити остаточні рішення щодо реєстрації кандидатів у депутати, а також на посади сільського, селищного та міського голови.

Нагадаємо, місцеві вибори в Україні призначено на 31 жовтня.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.