Регіонали вважають що КС скасував в опозицію

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 6.10.2010 14:02 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11672

У ПР заявили, що в країні більше не буде опозиції, бо в Конституції 1996 року, яку відновив КС, немає поняття “коаліція” і “опозиція”. У Верховній раді України більше не буде опозиції.

Про це заявив голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

"У Конституції 1996 року немає понять "коаліція" і "опозиція". Тому сьогодні в нашому парламенті немає опозиції, і не буде окремого дня, коли повинні розглядатися опозиційні проекти законів", - заявив Єфремов.

Він також додав, що враховуючи, що у нас немає опозиції, ті депутати, які не входять до більшості, можуть сформувати групи і працювати далі на цій основі.

Як повідомлялося раніше, 6 жовтня в парламенті провели останній "день опозиції". Депутати-опозиціонери мали намір скористатися цією середою. Одним з основних питань було створення тимчасової слідчої комісії щодо рішення Конституційного суду про скасування політреформи 2004 року.

Пізніше нардепи від фракції Блоку Юлії Тимошенко залишили сесійну залу Верховної ради на знак протесту, бо парламент відмовився розглядати законопроекти, запропоновані опозицією.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.