Владу мало цікавлять надходження у бюджет: головне - важелі впливу на підприємців

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 7.10.2010 18:44 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11694

В Податковому кодексі мова не йде про гроші в бюджет. Мова йде про важелі впливу на малий бізнес.

Про це на брифінгу в кулуарах ВР сказала народний депутат, заступник голови партії «За Україну!» Ксенія Ляпіна, повідомила прес-служба партії.

«В Податковому кодексі мова не йде про гроші в бюджет. Мова йде про важелі впливу на малий бізнес. Влада не приховано вказує, що її значно більше цікавлять важелі впливу, аніж бюджетні надходження». - заявила Ляпіна.

«Фізичних осіб-підприємців намагаються підвести під формат юридичної особи і змусити вести повний облік». - повідомила вона. Зокрема, Ляпіна зауважила, що Податковим кодексом планується зобов’язати підприємців встановити касові апарати.

В той же час, наголошує Ляпіна, влада продовжує ігнорувати зауваження та пропозиції малого бізнесу до проекту Податкового кодексу.

«Півроку малі підприємці поодиноко, колективно, за підписом лідерів об’єднань підприємців вносять свої пропозиції до Податкового кодексу. Вони їх носили Тігіпку, Колєснікову, в комітети ВР. Куди ще вони мусять принести свої пропозиції, щоби на них відреагували. Їх принципово ігнорують і відкидають», - стверджує народний депутат.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.