Хроніки вільного вибору. Єфремов рекрутував місцеву еліту до ПР

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 8.10.2010 12:21 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11701

Глава луганської облорганізації ПР, народний депутат Олександр Єфремов раніше анонсував, що при підготовці до місцевих виборів ПР удалося зібрати всю еліту, яка є в області.

Про це пишуть Коментарі.

До першої п’ятірки списку ПР у Луганську облраду ввійшли губернатор Валерій Голенко, глава облради Володимир Пристюк, гендиректор «Луганськтепловоза» Віктор Бикадоров, олімпійська чемпіонка Ольга Бризгіна і актор Михайло Голубович. Список кандидатів у депутати від ПР до Луганської міськради, очолив нинішній мер Сергій Кравченко.

У списку КПУ до міськради стала несподіванкою поява в ньому місцевого бізнесмена Володимира Медяника. Ще в 2006 році Медяник очолював луганську міськорганізацію НСНУ. Бізнесмен пообіцяв надавати допомогу лідерові луганських комуністів Спиридону Кілінкарову, який реєструвався кандидатом на посаду мера Луганська.

Складнощі виникли в «Батьківщини»: її залишив глава облорганізації Віталій Курило. Ірина Веригіна стала новим главою облорганізації, її пов’язують з нардепом Наталією Королевською. «Батьківщина» вважає, що її можуть усунути від виборів через дії обласного управління юстиції.

Видання відзначає, що представники нинішньої влади прагнуть впливати на місцевий осередок партії «Сильна Україна». Свідчення того нещодавня відставка глави луганської облорганізації Олександра Кобітєва, у нього конфлікт з лідером ПР Луганщини Єфремовим. В облраду поведе новий лідер облорганізації Євген Ахромкін (глава Перевальської РДА в 2002-2005 році).


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.