Янукович розповів французам, що українці багатіють на очах

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 8.10.2010 17:23 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11713

Українська влада продовжує послідовно рухатися шляхом підвищення соціальних стандартів для громадян.

Про це Віктор Янукович заявив сьогодні під час зустрічі з представниками політичних і наукових кіл Франції, відповідаючи на запитання щодо можливих шляхів виправлення демографічної ситуації в Україні, повідомила прес-служба АП.

«Занепокоєння повинно бути серйозним, але серйозними мають бути і програми, спрямовані на покращення життя людей», – переконаний Глава української держави.

«Для виправлення цієї ситуації ми зобов’язані підняти мотивації людей збільшувати свої сім'ї, а це насамперед – соціальні стандарти», – сказав Янукович.

Президент зазначив, що йдеться про передвиборчі зобов’язання перед людьми, зокрема, щодо підняття рівня пенсій і зарплат. Янукович наголосив, що у цьому напрямку вже зроблено перші кроки, у тому числі прийнято відповідний закон.

«Я не відступив від свого рішення. Сьогодні поступово збільшуються пенсії, заробітні плати, соціальні стандарти в Україні», – підкреслив Глава держави. За словами Президента, ці кроки також позитивно оцінив МВФ.

«Сьогодні ми йдемо цим шляхом», – наголосив Янукович, додавши, що у цьому контексті важливою є також реалізація програм з охорони здоров'я, будівництва доступного житла тощо.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.