Під Києвом карета швидкої допомоги з породіллям зіткнулася з потягом

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 13.10.2010 23:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11755

В Україні чергова, третя (!) аварія за участі авто та потягу впродовж двох діб. Неподалік Києва, на перегоні Боярка-Тарасівка, машина швидкої допомоги не встигла перетнути залізничну колію.

У середу, 13 жовтня, ввечері неподалік Києва автомобіль швидкої допомоги з породіллею під час перетину залізничної колії зіткнувся з потягом.

Як повідомили у Державному департаменті ДАІ МВС України, ДТП сталося на залізничному переїзді біля селища Тарасівка Києво-Святошинського району близько 21.00.

У машині, яка прямувала до пологового будинку, на момент зіткнення перебували жінка-фельдшер, водій і подружня пара, - повідомляє "Комсомольська правда в Україні". Водій, під'їжджаючи до переїзду, побачив поїзд, але вирішив проскочити, не дивлячись на червоний сигнал світлофора.

«Швидка» виїхала на шляху і заглухла. Машиніст потягу «Київ – Трускавець» не встиг загальмувати. «Швидку» розірвало навпіл. Водій і лікарка залишилися живі, їх викинуло силою удару, а подружня пара загинула на місці аварії.

За словами очевидців, потяг протягнув автомобіль на 100 метрів.

Пасажири потяга абсолютно шоковані, враховуючи трагедію в Дніпропетровській області.

За попередньою версією, карета «швидкої» летіла до лікарні, і перед нею закрили шлагбаум. Але у 20-річної породіллі почалися перейми і фельдшер крикнула, щоб проїзд відкрили. Водій узяв ініціативу на себе, і спробував проскочити. З відомим результатом.

Водія і лікарку, які вижили при зіткненні, відвезли в лікарню. Але 36-річна жінка померла на операційному столі. Водія оперують, але що з ним буде, зараз не може сказати ніхто, повідомляє “Сьогодні”.

Нагадаємо, вранці 12 жовтня на переїзді на 116-му км перегону Нікополь-Марганець водій автобуса виїхав на заборонений сигнал світлофора і зіткнувся з локомотивом.

За останніми даними МНС, у результаті катастрофи загинули 43 людини, серед яких троє дітей. 9 постраждалих у лікарнях, з них троє перебувають у стані коми.

За годину до того, в Запорізькій області, на тій же дільниці залізниці, на 11 км автодороги "Широке-Біленьке" такторист рушив прямісінько під товарний потяг. В результаті аварії 65-річний водій трактора МТЗ-80 загинув.За трагічним збігом обставин, локомотив, що протаранив автобус прямував щоб відбуксувати пошкоджений у першій пригоді електровоз.

13 жовтня в Україні було оголошено жалобу за загиблими.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.