Міліціянти стверджують, що одеський журналіст сам впав з паркану

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 15.10.2010 10:58 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11771

ГУМВС України в Одеській області стверджує, що журналіст Сергій Братчук отримав травму, перелазивши через металевий паркан, а не через напад невідомих зловмисників.

Про це сказано в повідомленні прес-служби МВС.

Як повідомляє прес-служба, 14 жовтня о 00:30 годин до приймального відділення 411 Одеського військового шпиталю Міністерства оборони України звернувся підполковник збройних сил України Сергій Братчук – начальник регіонального медіа-центру Міністерства оборони України з діагнозом: рвана забита рана лівої голені.

До 411 Одеського військового шпиталю Міністерства оборони України він прибув на таксі, де йому була надана медична допомога.

«З його слів, а також в ході перевірки співробітниками Шевченківського відділу міліції міста Одеси було встановлено, що дану травму він отримав біля 23:00 години ночі 13.10.10 по вулиці Фонтанська дорога № 6 при спробі перелізти через металевий кований паркан Інституту сухопутних військ», - повідомляє прес-служба.

На даний момент Братчук знаходиться у вказаному шпиталі на лікуванні.

Як повідомлялося раніше, ЗМІ повідомили, що в Одесі двоє зловмисників вчинили напад на журналіста Сергія Братчука, внаслідок чого потерпілий отримав серйозні тілесні ушкодження – за ствердженням лікарів він міг втратити ногу.

Сам Братчук нібито заявив, що упевнений, що напад пов’язаний з його участю в передвиборній кампанії.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.