Губернатор Тверської області Дмитро Зеленін розповів чим годують на офіційних прийомах в Кремлі

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 16.10.2010 02:53 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11784

Губернатор Тверської області Дмитро Зеленін на прийомі в Кремлі знайшов дощового хробака в салаті і повідомив про це на своїй сторінці на Twitter.

Те саме скандальне фото

Є така версія, що губернатор продемонстрував звичайну модель поведінки, що прийнята у деяких гіперактивних блогерів, але у держлюдей поки непопулярна. Замість того, щоб з'ясувати відносини з френдами "один на один", вони висловлюють претензії на весь світ в жанрі "не забудемо, не пробачимо", повідомляє Політ.Ру. А що такого?

Є також версія, що губернатор пожартував. Однак, на цей раз йому, схоже, буде непереливки.

«Таке трапляється в Олександрівському залі. Разом з яловичиною подають салат з живими дощовими хробаками », - написав у Твіттері Дмитро Зеленін і опублікував фотографію, але нікому з навколишніх про це не розповів.

На нашій пам'яті це друга така гучна історія з хробаками після “Броненосця Потьомкіна”.

Пізніше він видалив цей запис, але фотографія вже розійшлася. А що такого? Можливо губернатор вчинив як справжня вільна людина, не в приклад якому-небудь послужливому управителю, який би того хробака тихесенько з'їв і було б шито-крито? А можливо, йому треба було б непомітно прибрати хробака в сірникову коробку і зловити на нього підлящика у Волзі? Як тут розібратися?

А пам’ятаєте, що сталося після того, як матроси “Потьомкіна” виявили в їжі хробаків?

Радник Президента Росії Сергій Приходько порекомендував своїм колегам-юристам ввести в формулювання з оцінки діяльності губернаторів таку статтю, як “звільнення за недоумство”. “А про безвідповідальність і дурість говорити навіть не буду” - додав він. До того ж він порадив усім, хто хотів би покликати пана Зеленіна в гості до себе додому, серйозно подумати, перш ніж це робити.

В свою чергу, як повідомляє “Кавказ-Центр”, прес-секретар управсправами ПРезидента Мєдвєдєва Віктор Хреков заявив 14 жовтня, що за оприлюднення інформації про те, що його господар Дімка жере живих хробаків і пригощає ними своїх гостей, зокрема на прийомі президента Німеччини Вульфа в Кремлі 12 жовтня, губернатор Тверськой області Дмитро Зеленін, що розголосив ці цікаві відомості в Інтернеті, може бути притягнутий до кримінальної відповідальності .

Яке саме покарання загрожує губернаторові, Хреков не уточнив. Він заявив лише, що «особа, що допустила подібні вислови, нестиме відповідальність відповідно до чинного законодавства». При цьому прес-секретар управсправами кремлівського карлика підкреслив, що «ситуація складається не на користь Зеленіна». За словами Хрекова, в даний час проводиться дослідча перевірка.

P.S. У Твіттері вже створена сторіночка легендарного хробака. Користувач KremlinCherv у своєму мікроблозі дякує Зеленіна за здобуту популярність. Він вже додав у друзі Арнольда Шварценеггера, Дмитра Мєдвєдєва, Аркадія Дворковича і, зрозуміло, батька рідного - Дмитра Зеленіна.

"Поїдають салати, брати, я - останній черв'як демократії!" - закликає KremlinCherv у своєму Твіттері.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.