Королевська іниціюватиме ТСК по маскам-шоу

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 18.10.2010 11:54 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11788

Голова Комітету Верховної Ради України з питань промислової і регуляторної політики і підприємництва Наталія Королевська наполягатиме на створенні Слідчої комісії з розслідуванню фактів тиску на бізнес на поточному пленарному тижні.

Про це повідомила прес-служба комітету.

Зокрема, Королевська зареєструвала у Верховній Раді проект постанови про створення Тимчасової слідчої комісії з питань розслідування фактів порушення прав підприємців і незаконного переслідування суб`єктів економічної діяльності органами виконавчої влади. У переліку завдань Слідчої комісії визначено, зокрема: з’ясування причин, які сприяють порушенню прав підприємців, визначення винних у порушеннях закону і передача матеріалів правоохоронним органам з метою притягнення до відповідальності винних.

«Бізнес сьогодні затиснено у лещата влади, - заявляє голова профільного комітету. - Сотні підприємців звертаються до нашого комітету зі скаргами на дії урядовців, на неможливість протистояти державному беззаконню. Маски-шоу для представників малого і середнього бізнесу вже давно не розважальна передача».

За словами Королевської, «зараз підприємці масово здають свідоцтва про реєстрацію, ліквідують свій бізнес, йдуть у тінь. Тому в понеділок на Погоджувальній раді я порушуватиму питання про швидке створення слідчої комісії».

Вона повідомила, що своїх представників до складу комісії дали фракції БЮТ і НУ-НС. Блок Литвина, Комуністична партія і Партія регіонів своїх кандидатур не запропонували, сказала Королевська.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.