Черновецький повністю переключився на керування з космосу. По всім питанням

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 19.10.2010 16:19 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11808

У мера Києва Леоніда Черновецького, який фактично відсторонений від влади, з’явилося нове захоплення. Близькі до мера люди подейкують, що з усіх питань він консультується з астрологами.

За інформацією видання "Сьогодні", Черновецький, відомий також як Льоня-Космос, цікавиться навіть тим, чи варто сьогодні йти на роботу, чи варто підписувати документи тощо.

Природно, ці чутки ні родина мера, ні його прес-секретар не підтверджують.

Однак, про це говорять астрологи. Так, за словами астрополіттехнолога Ігоря Лепшина, чкий консультував Юлію Тимошенко, Черновецький, не звертається до відомих астрологів, які вже працювали з публічними людьми, а працює з менш відомими фахівцями.

"Тут головне, щоб не було витоку інформації. За це політики готові платити величезні суми астрологам - аж до десятків тисяч доларів", - сказав він виданню.

Тим часом, Черновецький далеко не перший і не останній з тих, хто "говорить" з зірками.

За словами астролога давньоарійської традиції Влада Росса, серед його клієнтів - віце-прем'єр Сергій Тігіпко.

Однак, астролог дав заочну пораду і Черновецькому: "Хоча він до мене не звертався, але скажу, що в 2012 році Черновецький знову займе ключові позиції в політиці. Він зійдеться із прозахідним табором політиків - Ющенком, Яценюком. І пройде на виборах у ВР, швидше за все, зі своєю партією або блоком".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.