Верховний рабин Ізраїлю : “Всі неєвреї - віслюки і створені, щоб служити євреям”

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 25.10.2010 11:10 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11839

Головний єврейський релігійний діяч в Ізраїлі Овадія Йосеф уподібнив нєєвреїв віслюкам і в’ючним тваринам, стверджуючи, що головна причина їх існування полягає в тому, щоб служити євреям.

Ортодоксальний іудаїзм - звичайний нацизм

Як повідомляє «Thepeoplesvoice», рабин Овадія Йосеф, духовний наставник правлячої партії сіоністів-фундаменталістів ШАС, який представляє близькосхідних євреїв, під час своєї суботньої проповіді 16 жовтня сказав, що «єдина мета нєєвреїв полягає в тому, щоб служити євреям».

Газета «Тhe Jerusalem Post» («Єрусалим пост») також процитувала Йосефа, колишнього головного рабина «Ізраїлю», що говорить, що основна функція гоя - (принизливе слово для нєєврев) обслуговування євреїв, повідомляє «Кавказ-центр».

«Нєєвреї народилися тільки для того, щоб служити нам. Без цього у них немає місця в світі - тільки для того, щоб служити людям Ізраїлю», — сказав Йосеф в суботу вночі в його щотижневій проповіді, яка була присвячена законам щодо дій, дозволених в суботу.

Повідомляється, що Йосеф також сказав, що життя неєвреїв в Ізраїлі зберігається Богом для того, щоб запобігти втратам євреїв.

Йосеф, який вважається одним з авторитетних тлумачів Тори і має повноваження на тлумачення Талмуда і інших основніих єврейських писань, абсолютно спокійно, природно і невимушено зробив порівняння між тваринами і неєвреями.

«У Ізраїлі, смерть не має над ними влади. З язичниками («язичниками» рабин називає всіх неєвреїв) буде те ж, що і з будь-якою іншою людиною — вони повинні померти, але Бог дає їм довголіття. Чому? Уявіть собі чийогось віслюка. Якщо він помре, то вони втратять свої гроші. Це його слуга . От чому він отримує довге життя. Для того, щоб добре працювати на цього єврея».

Протягом пропаганди ідеї про рабство неввреїв Йосеф на тій же проповіді ставить питання: «Чому язичники необхідні?», на яке сам і відповідає: «Вони працюватимуть, вони оратимуть, вони пожинатимуть, а ми сидітимемо, як ефенді».

«Саме тому язичники були створені», — додав він.

Поняття про язичників, що є людиноподібними істотами або квазі-тваринами, відоме в ортодоксальному іудаїзмі.

Наприклад, рабини, пов'язані з рухом ХАБАД (впливовою єврейською сектою переваги), відкрито учать, що всі неєвреї (гої) мають статус тварин.

Абрам Кук, релігійний наставник руху поселенців,каже, що відмінність між євреями і язичниками більша і глибша, ніж відмінність між людьми і тваринами.

«Відмінність між єврейською душею і душами неєвреїв — всіх, на всіх рівнях — більше і глибше, ніж відмінність між людською душею і душами рогатої худоби».

Слід зазначити, що деякі з явно расистських ідей Кука викладаються в Талмудичному коледжі «Merkaz H'arav» (Марказ Харав) в окупованому Єрусалимі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.