Хроніки вільного вибору. У Івано-Франківську упіймали 191 тисячу липових бюлетенів

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 26.10.2010 11:37 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11849

25 жовтня 2010 року в Івано-Франківську в приміщенні друкарні “Кубекс” члени ТВК виявили 111 тисяч фальшивих виборчих бюлетенів до Івано-Франківської обласної ради у багатомандатному виборчому окрузі та 80 тисяч по мажоритарних округах області.

Про це повідомляє прес-служба ВО “Свобода”.

Члени обласної територіальної виборчої комісії та депутати Івано-Франківської обласної ради, які прибули на місце виготовлення бюлетенів та виявили додатково надрукований тираж бюлетенів, впродовж тривалого часу не могли переконати прибути на місце подій прокурора області Миколу Гошовського, оскільки він навідріз відмовляється встановити факт злочину.

Присутній на місці подій голова Івано-Франківської обласної організації Всеукраїнського об’єднання "Свобода", депутат обласної ради Олександр Сич заявив:

"Очевидно, що ці сотні тисяч бюлетенів надруковані владою з метою сфальсифікувати вибори і збільшити результат Партії регіонів на Франківщині. Зрозуміло, що жоден свідомий мешканець бандерівського краю, на відміну від нащадків московських окупантів, не віддасть свій голос за представників прокремлівського режиму Януковича. Тому "одобрямс" для українофобської влади забезпечуватимуть підкупами, фальсифікаціями та махінаціями.

Примітно, що бюлетені друкуються на друкарському верстаті з поміткою партія "Відродження". За дивним збігом обставин саме цією партією ще донедавна керував нинішній голова ОДА, регіонал Михайло Вишиванюк.

Ще під час вибору друкарні, яка мала б друкувати бюлетені, свбодівці вже звертали увагу на те, що таку важливу роботу доручено не відомій в краї друкарні, такій як, наприклад, друкарня імені Шухевича в Коломиї, а вибрали нікому невідому юридичну фірму-пустушку "Кубекс", яка навіть верстати для друкування мали позичати в інших.

"Свобода" у випадку, якщо влада не притягне фальсифікаторів до відповідальності, закликатиме прикарпатців вийти на вулиці і примусити владу виконувати волю Нації" - наголошує прес-служба.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.