Стандартна відмазка. 190 тисяч липових бюлетенів - це технічний брак

Автор/джерело -  © ZAXID.NET



Дата публiкацiї - 26.10.2010 14:18 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11855

Надлишки бланків виникли внаслідок технологічного браку при виготовленні бюлетенів.

Про це заявив технічний директор поліграфічного підприємства ТОВ "Кубекс" С.Б.Паламар.

Як повідомили ZAXID.NET в обласному управлінні міліції Прикарпаття, члени обласної виборчої комісії на чолі з головою ТВК О.Пилип’юком склали акт про виявлені надлишки та технологічні відходи бюлетенів, відтак комісійно було знищено близько 190 тисяч технічно зіпсованих бланків.

Матеріали про дану подію зареєстровано в журналі реєстрації заяв та повідомлень про злочини Івано-Франківського міськвідділу внутрішніх справ. За даним фактом міліція проводить ретельну перевірку, зібрані матеріали будуть спрямовані в прокуратуру для прийняття рішення згідно з чинним законодавством.

Коментуючи дану ситуацію, начальник УМВС України в Івано-Франківській області генерал-майор міліції Василь Варцаба заявив, що влада жодним чином не зацікавлена у фальсифікації волевиявлення мешканців Прикарпаття. Навпаки, створено всі умови для проведення вільних, прозорих і чесних виборів. З цією метою міліція області у межах своєї компетенції здійснює вичерпні і в повному обсязі завдання щодо забезпечення належного правопорядку під час передвиборчої кампанії і в день голосування, недопущення фактів порушень виборчого права, реагує і проводить перевірки за всіма повідомленнями і заявами суб’єктів виборчого процесу.

Як повідомлялося раніше, політична партія «Свобода» заявила, що в Івано-Франківську в друкарні «Кубекс» знайдено 191 тисячу фальшивих бюлетенів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.