Хроніки вільного вибору. Влада втілює харківський сценарій фальсифікацій по всій Україні

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 26.10.2010 14:54 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11856

Лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко заявляє, що влада вже почала застосовувати технологію незаконного виготовлення бюлетенів за харківським сценарієм в Хмельницькій та Івано-Франківській областях.

"Те ж саме відбулося вчора в Хмельницькій області, один в один. Те ж саме партія "Свобода" заявила про Івано-Франківську область, знайшли 190 тисяч віддрукованих бюлетенів… Це технологія, причому вже зовсім інша, коли скриньки будуть упаковані бюлетенями, там вже буде все проставлено заздалегідь до виборів, будуть зроблені протоколи", - заявила Тимошенко сьогодні на прес-конференції в Миколаєві.

Лідер "Батьківщини" також звернула увагу на те, що до Міністерства внутрішніх справ почали надходити сотні заяв про втрату печаток дільничних та територіальних виборчих комісій.

"Партія регіонів там, де вона не має дільничної або територіальної комісії, печатки, вони пишуть зараз в Міністерство внутрішніх справ заяву про те, що втрачено печатку, і їм видають дублікат. Це коло замкнулось", - пояснила вона.

За її словами, враховуючи масові факти підготовки до фальсифікації результатів місцевих виборів, такі вибори треба не визнавати.

"Ці вибори зараз потрібно скасовувати і переносити. І робити так, щоб під наглядом в тому числі ОБСЄ, світової спільноти, під наглядом всіх громадських інституцій України просто розпочати це спочатку – з закону, який не буде вибори робити сфальшованими ще до їх проведення, свободи засобів масової інформації, з реального друку бюлетенів", - припустила лідер "Батьківщини".

"По всій країні проводиться ця брудна технологія, і немає в цьому ніяких сумнівів", - резюмувала Тимошенко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.