Черкаська організація Партії регіонів привласнила символіку ООН

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 26.10.2010 17:31 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11858

У Черкасах місцева організація Партії регіонів встановили білборди з текстом Партія, яка будує!. У центрі плакатів - великим планом логотип Організації Об’єднаних Націй (ООН) і заклик голосувати.

Про це повідомляє Громадянська мережа Опора.

Як з'ясували спостерігачі Опори, використання логотипа ООН в цьому випадку було несанкціонованим. В українському офісі цієї міжнародної організації повідомили, що не давали дозволу на використання символіки, тим більше для політичної партії.

"ООН нейтрально ставиться до діяльності будь-яких політичних партій в будь-якій країні, тому ніколи не пішла б на такий крок", - зазначили в українському представництві організації.

За інформацією Опори, зараз український офіс ООН готує офіційне звернення до Черкаської обласної організації Партії регіонів, де буде вимагати прибрати цю рекламу і надати пояснення щодо інциденту.

У самій же черкаській організації ПР коментувати прикрий випадок відмовилися, запропонувавши спостерігачам Опори направити на ім'я партійного керівництва письмовий запит з мокрою печаткою.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.