Студентки столичного журфаку зробили для гаранта ексклюзивний календар. Із запитаннями

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 26.10.2010 18:52 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11861

Наслідуючи приклад російських колег, студентки Київського Інституту журналістики зробили свій календар для Президента Віктора Януковича. Подарунок назвали "12 запитань до Президента". Поки є тільки 6 сторінок календаря.

На календар було витрачено приблизно 2000 гривень, якими студенти скинулись.

Дівчата поставили такі питання президенту: "Коли буде доступне житло для молодих сімей?", "Що робити з президентом, який не виконує своїх обов'язків?", "Коли ВНЗ почнуть давати практичні знання?", "Коли чиновники почнуть нести відповідальність за хабарі? ", "Смерть Ігоря Інділо: службова халатність? ", "Де інфраструктури до Євро-2012? ", "Як забезпечити чесне вступ до вузів?", "Чому Україна впала в рейтингу свободи преси на 131 місце?", "Хто вбив Георгія Гонгадзе?", "Скільки ще ми будемо знущатися над Конституцією?", "Чи залишиться українська мова єдиною державною?", " Журналістика - не проституція. Правда?".

Як виявилося, хлопцям-організаторам і дівчатам-моделям не давав спокою проект московських студенток - еротичний календар для Путіна. Наші вирішили показати, що відносяться до своєї професії дуже серйозно, і будуть сприймати владу тільки критично.

Метою свого проекту організатори вважають захист честі професії журналіста.

У масовий друк календар випускати не планують - грошей немає, а від спонсорства організатори відмовилися. Роздрукувати ж один такий екземпляр коштує близько 60 гривень.

Щодо плагіату, один з організаторів заходу відповів, що подібні календарі повинні стати своєрідним флешмобом для всіх журфаків країн пострадянського простору. Оскільки, молодим журналістам є про що питати у влади.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.