Хроніки вільного вибору. Липові бюлетені, окрім Харкова, виявили ще у трьох областях

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 26.10.2010 20:52 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11862

З різних областей України від представників різних, а не лише нашої, політичних сил продовжують надходити повідомлення про незаконне виготовлення зайвих бюлетенів з очевидною метою фальсифікації виборів 31 жовтня.

Про це повідомла прес-служба БЮТ.

Зокрема, в Івано-Франківську 111 тисяч фальшивок виявлено в приміщенні підприємства, яке займалося друком бюлетенів. «Ліві» бюлетені знайдено у Хмельницькому в приміщенні фірми, яка отримала замовлення на виготовлення виборчої документації.

Заяви про незаконний друк виборчих бюлетенів надійшли також з Білгород-Дністровського району Одеської області. І все протягом доби!

Влада заплуталася у власній брехні. Незаконне виготовлення вони пояснюють то виготовленням пробних накладів, то помилками в текстах, то необхідністю виготовити «запасний тираж».

Але ніде ніхто й нікого не має наміру притягувати до відповідальності. МВС та прокуратура за вчора та сьогодні дала чіткий месідж про безкарність подібного злочину і в такий спосіб заохотила всіх, хто причетний до виготовлення фальсифікату.

Виявлене БЮТ «Батьківщиною» незаконне виготовлення бюлетенів в Харківській області, як показали подальші події – це не одинокий злочин, здійснений під прикриттям губернатора області Добкіна, а елемент системної фальсифікації в масштабах всієї країни, пульт якої знаходиться в адміністрації Януковича.

Саме він і несе персональну відповідальність за фальсифікацію виборів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.